The Studio Challenges DT

2016/02/08

Sziasztok!
Egy szuper hírem van számotokra!!! Mostantól az angol The Studio Challenges blogon is megtaláljátok a munkáimat, ugyanis csatlakoztam a kreatív csapatukhoz. Még egyszer köszönöm a blog tulajdonosának, Annának a bizalmat és a lehetőséget. A The Studio Challenges, ahogy a nevében is benne van egy kihívásokra épülő blog. Kéthetente vasárnaponként egy újabb feladatot, kihívást teszt közzé. Ezekhez fogok én is inspirációkat készíteni. Látogassátok meg a blogot, nézelődjetek, ismerjétek meg a csapattársaimat. Sok-sok kreatív és tehetséges alkotóval fogunk titeket inspirálni hónapról, hónapra. Nagyon izgatott vagyok, hiszen ez egy újabb mérföldkő és egyben kihívás is, ahol helyt kell állnom. Remélem sokatok oldalaival találkozok majd a kihívásainkon. :-)



###

Hi Guys! I have an exciting news for you!!! From now on you can meet me on The Studio Challenges blog as I joined their design team. Thanks for Anna, the owner of the blog for the trust and great chance. If you don't know the blog: This is a challenge blog and they run fun scrapbooking challenges and sketches every other Sunday of every month to inspire you. They are based in the UK. Visit the blog and check my teammates, I will work together with a lot of talented and creative scrapbookers. I am super excited as this is another milestone and brings new challenges into my life. I hope I can see your works there from time to time.



5 comments

  1. Wow,wow,wow! Szívből gratulálok!!! 😃 És most megyek, megnézem mi is/ki is ez a SCh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm Pirosak! Remélem, időnként (ahogy időd engedi) majd indulsz a kihívásokon. :-)

      Delete
  2. Háááát, én csak pislogok már megint... NEM SEMMI CSAJ VAGY!!!! Le a kalappal! Nagyon örülök a sikereidnek, és, hogy a magyar scrapperek hírét is elviszed a világba :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anikó nagyon kedves tőled. Köszönöm a biztató szavakat. <3 Téged is szeretettel várunk a kihívásokon. ;-)

      Delete
  3. Great you have you Flora! Cant wait to see what you create!

    ReplyDelete