I am a blogger + first process video

2016/01/24

Huh, sziasztok! Nagy nap a mai, ugyanis jó pár nehézség után elkészült az első process YouTube videóm. Juhúúú! Nagyon izgulok miatta, de remélem tetszik Nektek. Ha mindig megnézitek, ígérem idővel egyre jobbak lesznek. :D 
Szóval ezt az oldalt a Jot Magazine januári kihívására készítettem. Témája: blogger vagyok. Azaz igazság ez csak nem régen esett le, hogy az vagyok. :D De abban a pillanatban, amikor ez megtörtént meg is örültem neki és büszkeség töltöttel el. Csak nektek megsúgom, hogy ez a harmadik blogom. Az első kettőt kb. egy hétig csináltam borzasztó lelkesen...Szóval értitek miért van most okom ünnepelni. A blog már fél éve életben van és sok-sok tartalom született rajta. A lelkesedés napról-napra csak egyre nagyobb.
Néhány mondat az oldalról. A háttérnek egy darab scrapbook papírt használtam a Kaisercraft Oh so lovely kollekcióból. A fénykép alatt készítettem néhány réteget, aztán mindenféle matricával dekoráltam. A bal alsó sarokban hődomborítottam és papírvirágokkal dekoráltam. Na, de klikklejetek a videóra és iratkozzatok fel a csatornámra. 


###

YAY! Such an important day for me. After some problems I was able to upload my first process video to the YouTube. Jeeee! I am very excited and I hope you will like it. I will try to be better and better in the future. I swear! :-D
So I made this layout for the January Challenge of the Jot Magazine. The title is 'I am a blogger'. The truth is that I just found out few weeks ago that I am. I know, it's funny. But I am very happy and proud of myself. I tell it in confidence this blog is my third one. LoL. The previous two were running like one week long. So now you understand why I am celebrating. My blog is half a year old. I am very enthusiastic everyday... more and more.
A bit about the LO. For the background of the layout I used a Kaiser Craft patterned paper from Oh so lovely collection. I layered crepe paper and vellum behind the photo. I mainly decorated with different type of stickers. On the bottom left corner I made a typewriter with heat embossing technique. But you know what? Watch the video and don't forget to subscribe to my YouTube channel.

Azért képeket is hoztam. :-)
I have few photos too. :-)

4 comments

  1. Awesome page! Thanks for participating in the Jot Mood Board Challenge!

    ReplyDelete
  2. wow, this is gorgeous. Not just the colours but the composition and the embellishments. Love it.

    ReplyDelete