Scrapbooking, cardmaking and paper crafting

2016/01/24

I am a blogger + first process video

Huh, sziasztok! Nagy nap a mai, ugyanis jó pár nehézség után elkészült az első process YouTube videóm. Juhúúú! Nagyon izgulok miatta, de remélem tetszik Nektek. Ha mindig megnézitek, ígérem idővel egyre jobbak lesznek. :D 
Szóval ezt az oldalt a Jot Magazine januári kihívására készítettem. Témája: blogger vagyok. Azaz igazság ez csak nem régen esett le, hogy az vagyok. :D De abban a pillanatban, amikor ez megtörtént meg is örültem neki és büszkeség töltöttel el. Csak nektek megsúgom, hogy ez a harmadik blogom. Az első kettőt kb. egy hétig csináltam borzasztó lelkesen...Szóval értitek miért van most okom ünnepelni. A blog már fél éve életben van és sok-sok tartalom született rajta. A lelkesedés napról-napra csak egyre nagyobb.
Néhány mondat az oldalról. A háttérnek egy darab scrapbook papírt használtam a Kaisercraft Oh so lovely kollekcióból. A fénykép alatt készítettem néhány réteget, aztán mindenféle matricával dekoráltam. A bal alsó sarokban hődomborítottam és papírvirágokkal dekoráltam. Na, de klikklejetek a videóra és iratkozzatok fel a csatornámra. 


###

YAY! Such an important day for me. After some problems I was able to upload my first process video to the YouTube. Jeeee! I am very excited and I hope you will like it. I will try to be better and better in the future. I swear! :-D
So I made this layout for the January Challenge of the Jot Magazine. The title is 'I am a blogger'. The truth is that I just found out few weeks ago that I am. I know, it's funny. But I am very happy and proud of myself. I tell it in confidence this blog is my third one. LoL. The previous two were running like one week long. So now you understand why I am celebrating. My blog is half a year old. I am very enthusiastic everyday... more and more.
A bit about the LO. For the background of the layout I used a Kaiser Craft patterned paper from Oh so lovely collection. I layered crepe paper and vellum behind the photo. I mainly decorated with different type of stickers. On the bottom left corner I made a typewriter with heat embossing technique. But you know what? Watch the video and don't forget to subscribe to my YouTube channel.

Azért képeket is hoztam. :-)
I have few photos too. :-)

4 comments:

 1. Awesome page! Thanks for participating in the Jot Mood Board Challenge!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you Anna! :-) Mood Board is beautiful.

   Delete
 2. wow, this is gorgeous. Not just the colours but the composition and the embellishments. Love it.

  ReplyDelete

Copyright @ Flóra Mónika Farkas. Blog Design by KotrynaBassDesign
**/