Füli Büli Love + process video

2016/05/19

Sziasztok! Új oldal készült az Áprilisi Hip Kitekkel. A májusi már úton van és nagyon-nagyon várom. :) Na, de addig is koncentráljunk erre a layoutre. Arra gondoltam megmutatom, hogyan lehet mutatós oldal készíteni mindössze néhány hozzávalóból. Silhouette tulajdonosak előnyben, ugyanis egy mutatós vágófájl sokat segít a dolgon, papírmaradék, betűmatrica és max. még néhány apróságra lesz szükség az oldalhoz. A HKC-nál az állatoké a főszerep ezen a héten. A képen mi drága Füli Bülink és az unokahúgom.

Hi All! I am back with a new layout. I want to show you a good example how you can create a layout with only few “ingredients” , specially when your kit is nearing its end. You need a spectacular cut file, leftover papers, alpha stickers and voala.


Ehhez az oldalhoz a HKC exkluzív márciusi vágófájlt használtam (ez csak az előfizetőknek jár). A pillangók mögé sárga és türkiz American Craft alapkartonokat ragasztottam, valamint Amy Tangerine rózsaszín mintás papírt. (Hogy hogyan, nézd meg a videóban!)

I used for this page HKC March exclusive cut file with these gorgeus butterflies and layered behind them butter and fountain American Craft cardstocks from my April Cardstock Kit and AmyTangerine pink paper. 


Mindegyik pillangó közepére ragasztottam egy színben hozzáillő enamel pöttyöt. A rózsaszín és menta darabok a My Mind’s Eye On trend 2 csomagból valók.


Then just adhered My Mind’s Eye On trend 2 enamel dots on the middle of the butterflies with matching colors.



A végén felragasztottam a betűmatricákból (Amy Tangerine és Pinkfresh Studio Life Noted Yellow Puffy) a címet. Először katonásan egyenesen, de aztán úgy döntöttem bohókásan jobban illenek az oldalhoz.

After all I created the title with Pinkfresh Studio Life Noted Yellow Puffy Alphabet Stickers combined with Amy Tangerine Alphabet Stickers from the April Embellisment Kit. It’s super easy!



Plusz egy tipp. Ha már van egy kész oldal dizájnotok használjátok fel a színpalettát és a dekorációs elemeket egy képeslaphoz. Így pár perc alatt összelehet dobni egy lapot, mert még benne vagy az alkotás folyamatában és nem sokat kell gondolkozni. Legközelebb, ha hirtelen (mindig hirtelen kell!) egy képeslap áldani fogod azt az extra pár percet. ;-)


One more easy tip! If you have a finished layout design, translate it to a card design. I used for my card the same color palette and the same HKC March exclusive cut file designed by Kim Watson. I love how it turned out!



A végére pedig itt a process video:
And in the end the process video:


Felhasznált anyagok / Supplies:
Papírok / Papers: 
American Crafts White Cardstock
American Crafts Butter Cardstock
American Crafts Fountain Cardstock

Amy Tangerine – Better Together – Peanut Butter & Jelly Paper

Díszítőelemek / Embellishments:
Amy Tangerine – Better Together – Rub-Ons
Amy Tangerine - Plus One Alphabet Stickers
HKC Exclusive Project Life Card desgined by Kim Watson & Kimberly Hutchison
My Mind’s Eye – On Trend 2 – Enamel Dots 
Pinkfresh Studio – Life Noted – Yellow Puffy Alphabet Stickers
Pinkfresh Studio - Life Noted Washi Tape Stickers

Egyéb / Others:
Dear Lizzy Roller Date and Phrase Stamp
Hip Kit Club March 2016 cut file designed by Kim Watson
Silhouette Cameo

Köszönöm, hogy benéztél!
Thanks for stopping by!
Flóra



1 comment

  1. Love this layout. And good idea to use leftovers for a card.
    Anne.

    ReplyDelete