Hiking + process video - The Cut Shoppe

2016/05/21

Sziasztok! Egy ideje nem alkottam a The Cut Shoppe blogra, így most ennek is eljött az ideje. Ezt az oldalt a mostanában megszaporodott túráink inspirálták. Itt Szlovéniában nagyon sok kisebb nagyobb hegy van és az emberek nagy többsége rendszeresen választja ezt a mozgásformát. Szép időben, hétvégén minden hegytető megtelik túrázókkal. Bevallom én nem vagyok nagy sportember és alföldi létemre nagy szenvedést is jelent egy-egy hegyre felkapaszkodni. Ahogy telnek az évek, egyre jobban belejövök és kezdem megszeretni. Ezt az oldalt motivációnak is szántam kicsit magamnak, magunknak. :)

Hi Everyone! After long I have created for The Cut Shoppe blog. Today's layout was inspired by our hikings. Here in Slovenia there are a lot of beautiful hills and nowadays we like to go more often on few ours trips. I like it even if I am suffering like hell. :D


Az oldalhoz a vidám, színpompás 
Pink Paislee Paige Evans Fancy Free kollekciót használtam és két vágófájlt szettet. Az egyik a Funky Florals. Nagyon szeretem, már jó párszor használtam őket, mert nagyon univerzális. Egy kis virág vagy levél mindig jól jön, nem igaz? Most nem ezek kapták a főszerepet, mivel fehér papírból vágtam ki őket. Ezzel csak légiesebbé szerettem volna tenni az oldalt.

For this page I used the colorful Pink Paislee Paige Evans Fancy Free collection and two different cut file sets. One is the Funky Florals. I love the flowers and leaves, you can use them in so many ways. Here I just added the cut outs as some extra textures to get more airy look.

A másik vágófájl az egyik legkedvencebb, az  Open Letter Alpha. Imádom, mert ezzel bármilyen címet és feliratot el lehet készíteni.


The other cut file set is the number one: the Open Letter Alpha. I LOVE it because it's so easy to make your own title with it.
 


Azt hiszem ez az oldal kicsit őrültség volt. Az elején többször majdnem meggondoltam magam. A hiking felírat kicsire sikerült, a betűk kerete hajszálnyi vékony volt. De csak megcsináltam és örülök, mert megérte az aprólékos munka. Olyan volt, mint egy jó kis hegymászás. :P


It's safe to say I was a bit crazy to make this page as the hiking word is quite small specially the "frame" of the letters. It was a lot of painstaking work to make all the words and glue them together. But I think it was definitely worth it.
Ha kíváncsi vagy hogyan készült, nézd meg a process videót is!Check out the process video, too.Ennyit mára. Remélem tetszett a mai oldalam. Szép hétvégét!

That is all for today. I hope you like my layout. Visit the Etsy shop for the goodies. Have a nice weekend!


Felhasznált anyagok / Supplies:
Papírok / Papers: 
American Crafts White Cardstock
Pink Paislee - Paige Evans - Fancy Free - Paper 06
Pink Paislee - Paige Evans - Fancy Free - 6x6 Paper Pad

Díszítőelemek / Embellishments:
Pink Paislee - Paige Evans - Fancy Free - Wood Veneer Shapes with Glitter Accents
Pink Paislee - Paige Evans - Fancy Free - Ephemera with Foil Accents
Pink Paislee - Paige Evans - Fancy Free - 12 x 12 Chipboard StickersMy Mind’s Eye – On Trend 2 – Enamel Dots 
NőiCsizma Design - Fényképezz sokat! ÁTLÁTSZÓ matrica

Egyéb / Others:
Funky Florals cut file from The Cut Shoppe
Open Letter Alpha cut file from The Cut Shoppe
Silhouette Cameo


Köszönöm, hogy benéztél!
Thanks for stopping by!
Flóra5 comments

 1. I looooooooooooove this layout soooooooo much!

  ReplyDelete
 2. Imádom!! 😃 Le a kalappal előtted, hogy elkészítetted ezt a feliratos hátteret - nagy meló lehetett, de szuperül mutat!
  Az elrendezés is nagyon tetszik, meg az egész oldal, úgy, ahogy van 😊👍

  ReplyDelete
 3. amazing project! thanks for The photo with you! :) italian pintereSt follower

  ReplyDelete
 4. amazing project! thanks for The photo with you! :) italian pintereSt follower

  ReplyDelete
 5. amazing project! thanks for The photo with you! :) italian pintereSt follower

  ReplyDelete