Tarjáni Scraptábor

2016/07/30

Sziasztok! Tarjánban kerül megrendezésre idén második alkalommal a Scraptábor augusztus 5-7. között. Szombaton lesz az én workshopom, amin egy scrapbook oldal készítünk DIY papírokkal és pecsétekkel. A workshop során megismerkedünk az Altenew bélyegzőkkel és tintákkal, lehetőség lesz az összes Altenew tinta és számos bélyegző kipróbálására és megvásárlására is. 


Tudom sokan szenvedélyesen szeretitek a a pecséteket és szép kis készlettel is rendelkeztek, mégis úgy érzem a letisztult, kalsszikus scrapbookban háttérbe szorul ez a technika. Sokszor nem tudunk mit kezdeni velük. Ezért ezen a workshopon a kedvenc pecséteké lesz a főszerep. Egy 12”-es scrapbook oldalt fogunk készíteni saját készítésű, egyedi papírokkal.

A workshophoz szükség lesz:
- 2 db 12” fehér alapkartonra,
- kedvenc pecsétekre,
- tintapárnákra,
- akriltömbre,
- 1 db 10 x 15 cm-es fotóra,
- blending tool
- nyomtatópapírra (használt is jó) alátétnek a bélyegzéshez,
- mikroszálas törlőruhára és ha szükséges bélyegző tisztító folyadékra.
A fénykép kiválasztását követően érdemes otthon a témához és a fotó színeihez kitalálni egy színpalettát és a színpalettával megegyező színű tintákat elhozni, illetve a témához passzoló bélyegzőket. Legyen benne mindenféle: nagyobb, kisebb, felirat, általános formák mint kör, szív, &-jel stb. Hozz magaddal a témához és a színekhez passzoló egyéb díszítőelemeket.


A workshophoz tartozik egy alkotócsomag is, mely azok számára elérhető, akik előzetesen megrendelték. Tartalma:
-1 db Simple Stories Sunshine & Happiness 6"x12" chipboard matrica
-1 db Simple Stories Sunshine & Happiness enamel pötty csomag






A "Buy Now" gombra kattintva tudsz fizetni.

Tarjáni Scraptábor WS Flórával

Post a Comment