Shine Baby

2015/10/24

I recently found a challenge, which was very inspiring. The task was to use only embellishments on the layout. You could use stickers, buttons, beads, chipboardokat, labels, etc.
I really liked this idea as I am CRAZY about embellishments. I admit... I have some package of die cuts, lots of stickers, enamel dots, beads. I pulled my favorites from Dear Lizzy and Crate Paper. During the process it developed the pink-gold-black color combo.
I'm there for the result, because I feel that this is completely me: the colors, the spirit, a lot of small little things, a bit of romance and a bit of coolness, pink and glitter.
I was thinking while creating... Everything went so smooth, I had the feeling that papers just blocking me normally. In the future I'm going to experiment more the world of layouts without papers. :D Here is the result right now. Check the end of the post where you can find a little stencil trick.

###

Nemrég találtam egy kihívást, ami nagyon megihletett, ugyanis az volt a feladat, hogy csak díszítőelemeket használjunk a scrapbook oldalon. Bármit lehetett használni: matricákat, gombokat, gyöngyöket, chipboardokat, címkéket stb. 
Nagyon megtetszett a feladat, mivel IMÁDOM a díszítőelemeket. Nem tagadom van egy pár die cuts csomagom, sok-sok matricám, epoxy gyöngyöm, miltonkapocsom. Előszedtem a kedvenceimet Dear Lizzytől és Crate Papertől és a rakosgatás közben kialakult a rózsaszín-arany-fekete színkombó.

Mit szépítsek a dolgon? Oda vagyok a végeredményért, mert úgy érzem ez teljesen ÉN vagyok. A színek, a hangulat, a sok kis apróság, kis romantika és vagányság, rózsaszín és csillogás. 
Alkotás közben azon gondolkoztam, hogy olyan könnyedén megy az egész. Az az érzésem támadt, hogy lehet engem a papírok hátráltatnak, sokszor bajlódom, nem tudok velük mit kezdeni... Komolyan elgondolkoztam, mi lenne ha még több ilyen scrapbook papír nélküli oldal születne a jövőben. Biztos, hogy kísérletezni fogok. Jöjjön most a végeredmény. Érdemes a poszt végét is elolvasni, ahol egy stenciles trükköt mutatok. 

Here is the tip:
I wanted some small hearts on my paper, which is pink, sparkles and also transparent. I decided to mix Pentart gel paste and a drop of pink media ink in a bowl. I experienced that I could not completely mixed the ink (small pink pieces were floating in the paste), but I did not mind it. I added the glitter and it was ready to used. If you use the stencil on a white paper you can cut out the shape with a small scissors and glue it everywhere. :)

###
Íme a tipp:
Olyan szíveket szerettem volna stencillel felvinni a papírra, ami rózsaszín is, csillog is és átlátszó is. Gondoltam egyet és Pentart gélpasztába egy-egy csepp rózsaszín média tintát kevertem egy tálkában. Keverés közben tapasztaltam, hogy nem teljesen tudtam elkeverni a tintát, kis rózsaszín darabok úszkáltak a pasztában, de engem ez most nem zavart. Hozzáadtam a csillámot és már lehetett is használni. Ha fehér papírra stencileztek a szíveket vagy egyéb motívumot ki lehet vágni kisollóval és bárhova felragasztani. :)Ezzel az oldallal neveztem a Scraps N Pieces októberi kihívásra.


12 comments

 1. Beautiful work!! Ballanced, sweet and really inspiring !! Thank you for joining our challenge at Scraps n Pieces!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks Helen! I really like the mood board, it is just fit to me. :-)

   Delete
 2. This is just perfect! Will definitely pin it! thank you for playing along at SnP!

  ReplyDelete
 3. That is so awesome, what a fun challenge to just be able to use embellishments! Really fresh look :)

  ReplyDelete
 4. WOW!!!! I love this page and the details!!!!So beautiful!!!!Thank you so much for playing along with us at SNP!

  ReplyDelete
 5. Oh, I love the layout of this page! The many photos and the details, lovely embellishments, perfectly placed! Well done!!! Thanks for playing with us at SnP :)

  ReplyDelete
 6. I absolutely love this! Im so honored my moodboard inspired you! Thank you for joining us @ SnP!!!

  ReplyDelete