Ultimate christmas collections review 2015

2015/10/11

For a Paper Crafter is one of the hardest job to find the perfect christmas paper, scrapbooking kit or December Daily (DD) kit. With this ultimate christmas collections review I try to help for every scrapbooker, card maker and paper crafter. Here you can find more then 30 christmas collections of 2015 from all the big brands and the biggest kit klubs. Click on the name of the brand and collection and you will be redirected to the side of the chosen kit where you can study even more all the products. 
Enjoy to look around and I wish you to find the collection which will complete the most your christmas preparations .
If you like my post please share it on Facebook and pin it to Pinterest. Thank you!


###

Minden évben talán a legnehezebb munka egy scrapbookosnak vagy képeslap készítőnek, hogy megtalálja a tökéletes karácsonyi papírokat, készleteket. Ezzel a 2015-ös átfogó karácsonyi kollekció körképpel szeretnék segíteni minden kézműves társamnak, megkönnyítve ezzel a választást. A gyűjteményben több, mint 30 (!) kollekció található a legnagyobb márkáktól és a legnagyobb kit klubboktól. Kattints a kollekció nevére és máris a márka oldalán találod magad, ahol még alaposabban tanulmányozhatod az adott készletet.  
Örömteli nézelődést! Kívánom, hogy találd meg álmaid papírkészletét, ami teljessé teszi majd a karácsonyi készülődést és az emlékeid megörökítését. 
Ha hasznosnak találod a posztot, kérlek oszd meg a Facebookon és tűzd ki a Pinterest tábládra, hogy minél több scrapbookoshoz eljuthasson ez a gyűjtemény. Köszönöm!
Something is missing? Please contact me via e-mail or leave a comment to supplement the list.
Valami kimaradt? Kérlek vedd fel velem a kapcsolatot, hogy kiegészíthessem a listát.

4 comments

 1. Tök jó összeállítás, nagy meló lehetett. Köszi, Flóra! Neked tetszik valamelyik? Én még mindig meg vagyok lőve és alternatív megoldáson töröm a fejem.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Örülök, hogy tetszik. :-) Én már meg is vettem a My Mind's Eye - Christmas On Market Street papírt és néhány kiegészítőt. De nagyon tetszik még a BasicGrey - Juniper Berry és Fancy Pants - Wish Season. Neked sikerült már választani? Azért lehet még a tavalyi papírok között is nézelődni. ;-)

   Delete
 2. Hi there, great list. I'm not sure how to message but for us southern hemisphere folks there is a great collection by Cocoa Vanilla. http://cocoavanilla.com.au/product-category/tis-the-season/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dear Natalia! Thanks for comment and suggestion. I added to the list Cocoa Vanilla. :-)

   Delete