Adventure + process video

2016/05/02

Sziasztok! Ismét egy Creative Retreat Áprilisi Kittel készült projektet hoztam. Az egész oldalt a Shimelle Starshine chipboardokra hangoltam. Nagyon tetszenek a színek és a mintái, valami természethez köthető témára inspiráltak. Ezért választottam ezt a friss képet. Anya nemrégiben nálam vendégeskedett és a programunk szerves részét képezte egy kis túrázás. Kicsit féltem hogy fogja bírni, mert alföldi embernek egy kisebb hegy megmászása sem mindennapi kihívás. Végül nagyon jól alakult a kirándulás, megmásztuk minden gond nélkül. Az idő csodaszép napsütéses volt... azt hiszem sosem fogjuk elfelejteni azt a két délutánt. 

Hi! Today I will show you my second project what I created with the lovely Creative Retreat April Kit.
I really like to colors and forms of the Shimelle chipboards. They remind me of the nature so I choose a fresh memories with this theme to document. Last week my Mother visited me in Slovenia and we have had a nice trip to the hills. She really enjoyed and we had amazing time together. The weather was beautifully sunny and warm.



Rács elrendezésben gondolkodtam, a nagy szögletes chipboardok miatt. Bal oldalra a 10x15-ös fotó került, jobbra pedig a nagy elemek. Ezután sok kis apró, színes dekorációt adtam az oldalhoz, hogy mozgalmassá tegyem. 



I created a grid design. On the left side I placed the 4×6″ photo and on the other side I used big chipboard pieces. After that I added a lot of tiny, colorful details to make my layout more busy.



Már említettem, de nem győzöm ismételni, hogy nagyon szeretem a cuki kis áprilisi bélyegző készletet. A kittel harmonizáló színes tintákkal bélyegeztem az üres helyekre. 

I adore the tiny April Stamps. They completed my layout perfectly. I used colorful inks what are harmonize with the color palette of the kit.



A pár soros kommentemet az üres címkékre írtam, a dátumot pedig a Pebbles Alpha matricákból raktam ki. 

I wrote my journaling on the empty labels and stick on the date with small Pebbles Alpha Stickers.

Készült egy process videó is.

There is a process video, too.



Remélem tetszett az oldalam. Tegyétek félre a mintás papírokat és próbáljátok ki, milyen ha csak egy fehér alapot használtak némi kiegészítővel.

I hope I could inspire you to play with your April Kit . Try to use only a white cardstock and your lovely embellishments. 

Felhasznált anyagok / Supplies:
Papírok / Papers:
American Crafts White Cardstock

Díszítőelemek / Embellishments:
Creative Retreat – exclusive cut pieces
Creative Retreat – 3x4 Stamp Set

Pebbles – Alpha Stickers
Shimelle – Star Shine – Paper Clips
Shimelle – Star Shine – Chipboard Stickers
The Cut Shoppe - Cut files


Köszönöm, hogy benéztél!
Thanks for stopping by!
Flóra

1 comment

  1. Nagyon köszönöm Flóra! Szuper vagy :) Azért is örülök, mert te különösen sok terméket használsz, szóval a blogod fontos tájékozódási pont lesz. Az oldal is nagyon tetszik. Az apró pecsétek körben szépen kiegészítik a kompozíciót.

    ReplyDelete